Tutorial Adobe Premiere Pro untuk Nubis Kubis (Beginner) #1



Haa nak kecam la tu sebab minum tangan kiri, pastu tak baca bismillah.

HAI VLOG!! WELCOME TO MY GUYS!!
Abaikan rambut pkp tu 😆

Untuk video kali ni buat julung-julung kalinya aku akan buat video tutorial series Adobe Premiere Pro CC untuk beginner/amateur. Bukan apa, aku tau perasaan hampa bila tengok tutorial video mat salleh. Dah la tak paham, pastu laju pulak. And kalau kita dah biasa dengan software macam Filmora atau Vegas Pro, kompem hampa terkial-kial punya bila tukar ke Adobe Premiere Pro ni.

So aku buat la tutorial series ni. Kongsi la dekat member-member hampa yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia editing ni. Jumpa di next video. BABHAI!!!

Kalau dah tengok tu jangan buat-buat lupa nak like | comment | subcribe !!!

Instagram:
https://www.instagram.com/syahmizaidie/

Music:

JOGET SIPINANG MUDA – INSTRUMENTAL
https://www.youtube.com/watch?v=-yQkZVJdFRE&pbjreload=101

P. RAMLEE & MOMO LATIF – MABUK KEPAYANG
https://www.youtube.com/watch?v=IEYafsloZ0o

#NUBISKUBISAPP

Duration: 00:04:05

source