01 – Organizimi i projektit – Adobe Premiere Pro Tutorial ShqipTutorial shqip per Adobe Premiere Pro

Ofrojm kurse individuale per Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, CorelDRAW & WordPress.

https://www.facebook.com/botaedizajnit/
https://www.instagram.com/botaedizajnit/

Para se me fillu me editu ndonje video ju duhet te organizoni fajllat qe projekti juaj te jete mire i organizuar.
Menyra me e mire per ta bere kete eshte qe te krijoni follder te veqant per cdo video qe doni ta editoni.
Ne rastin tim une e kam krijuar follder me emrin “X Projekti”
Ndersa mbrenda keti follderi i ka krijuar follderat me keto emertim:
ASSETS
AUDIO
CLIPS
PROJECT
RENDERS
Ne follderin ASSETS une i vendosi te gjitha fotografite dhe logot qe i perdori ne kete projekt.
Ndersa ne folderin AUDIOS i vendosi te gjitah muzikat, instromentalet, voice overs, audio efektet, dmth gjthqka ne lidhje me audio.
Ne follderin CLIPS i vendosi te gjitha klipet individuale qe i perdori ne projekt.
Ne follderin PROJECT ketu e ruaj Source Fajllin e Adobe Premieres. Psh nese vendosi qe kete video te editoj ndonje dite tjeter, atehere nga ketu e hapi edhe vazhdoj editimin.
Edhe tek follderi i fundit qe e kam emertu RENDERS, ketu e ruaj videon finale kur ta eskportoj projektin.

Duration: 00:01:19

source